Lainatuotteet ?

TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterinpitäjä: Telefinans Finland Oy
Y-tunnus: 2912963-3
Osoite: Pohjoisesplanadi 39, 00100 Helsinki
Sähköposti: asiakaspalvelu@motty.fi
Puh:0447834490 Tietosuojasta
Vastaava henkilö: Ståle Greger Juhlseth, asiakaspalvelu@motty.fi

Tiedämme, että yksityisyydensuoja on erittäin tärkeää asiakkaillemme. Asiakkaan henkilötietojen käsittely on meille tarpeellista, jotta voimme tarjota palvelujamme. Yhteistyökumppanimme arviovat asiakkaan maksukyvyn ja näin ollen henkilötietojen käsittely on tarpeellinen osa lainanhaku prosessia.

Käsittelemme seuraavat henkilötiedot:

  • Nimi ja osoite
  • Luottotiedot
  • Henkilötunnus
  • Perhetilanne
  • Velka ja tulotiedot
  • Asuinmuoto
  • Koulutus ja työnantaja
  • Kansalaisuus
  • IBAN tilinumero (lainan maksua varten)
Tiedot annetaan vapaaehtoisesti lainahakemuksen kautta. Haemme osan tiedoista henkilötunnuksen perusteella. Yhteistyökumppanimme vaativat useasti myös kattavampia dokumentteja(esim.palkkakuitti). Pyynnön dokumenteista suorittaa Telefinance tai yhteistyökumppanimme.

Oikeutemme käsitellä asiakkaan henkilötietoja

EU:n yleinen tietosuoja-asetus vaatii, että rekisterinpitäjällä on laillinen peruste henkilötietojen käsittelyyn.Perusteemme henkilötietojen käsittelyyn on sopimuksen tekemistä edellyttävien toimenpiteiden tekeminen sekä sopimussuhteen hoitaminen esim. Lainahakemuksen välittäminen sekä asiakassuhteen hoitaminen sekä oikeutettu etumme esim. Markkinointi ja asiakassuhteen hoitaminen.

Henkilötietojen välittäminen kolmannelle osapuolelle

Välitämme asiakkaan henkilötiedot yhteistyökumppaneillemme(rahalaitokset) pystyäksemme kilpailuttamaan asiakkaan lainahakemuksen. Olemme myös velvollisia luovuttamaan asiakkaan henkilötiedot viranomaisille, jos lainsäädäntö meitä niin velvoittaa. Välitämme ainoastaan tiedot, joita kyseinen rahalaitos tai viranomainen tarvitsee sopimukseen tai lainsäädäntöön perustuen.

Miten käsittelemme asiakkaan henkilötietoja

Asiakkaan henkilötiedot tarkastetaan pääsääntöisesti automaattisesti ohjelmistomme avulla. Asiakkaalla on oikeus vastustaa automaattista päätöksentekoa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen perusteella. Jos asiakas ei hyväksy automaattista päätöksen tekoa, emme kykene valitettavasti käsittelemään hakemusta ja näin ollen palvelemaan asiakasta.

Missä käsittelemme asiakkaan henkilötietoja

Lähtökohtaisesti käsittelemme asiakkaan henkilötietoja EU:n ja ETA:n alueiden sisällä. Jos asiakkaan tietoja siirretään EU:n ja ETA:n alueiden ulkopuolelle, toteutamme asianmukaiset suojatoimenpiteet ja varmistamme, että tietoja käsitellään sovellettavan lainsäädännön mukaan.

Kuinka pitkään säilytämme asiakkaan henkilötietoja

Säilytämme asiakkaan henkilötietoja niin kauan, kuin henkilötietojen käsittelylle on lain mukainen peruste(katso kohta «oikeutemme käsitellä asiakkaan henkilötietoja»).Poikkeuksena, jos lainsäädäntö velvoittaa meitä säilyttämisajan pidentämiseen. Asiakkaan oikeudet:
  • Oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  • Vastutamisoikeus
  • Suoramarkkinointikielto
  • Poisto-oikeus
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
  • Suostumuksen peruuttaminen
  • Valitusoikeus tietosuojavaltuutetulle
Evästeiden (cookies) käyttö Motty:n verkkosivuilla Eväste eli (cookie) on käyttäjän tietokoneelle/mobiililaitteeseen lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeen tiedot ovat ainoastaan tekstitiedoston tallentaneen sivuston käytettävissä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien mobiililaitetta tai tiedostoja.

Käytämme evästeitä sivustollamme:
  • Käyttäjäystävällisyyden takaamiseksi
  • Turvallisuuden takaamiseksi
  • Sivuston tehokkuuden takaamiseksi
  • Markkinointi syistä
Asiakas voi halutessaan estää evästeiden käytön selaimen asetuksista. Evästeiden esto rajoittaa joitakin sivustollamme olevia toimintoja sekä palveluja. Voit estää evästeiden käytön selaimen asetuksista. Evästeiden esto rajoittaa joitakin sivustollamme olevia toimintoja sekä palveluja.